8 abr 2020

89: Fracaso total/Täydellinen floppi

Página 89:


fuente/lähde:Konstikas

Como puedes adivinar, José falló miserablemente. A pesar de usar los reactivos más fuertes, el oro no se duplicó. En contrario, el resultado fue algo vago. Úrsula no estaba feliz. Los gitanos volvián más tarde con instrumentos ruidosos. Melquíades asustaba a los aldeanos sacando tanto sus dientes como sus encías de su boca. 

Pro otro, existe la manera correcta de multiplicar su dinero. Se llama una estafa piramidal. Naturalmente, en la pirámide, casi todos somos José.



Sivu 89:


Tietenkin Josén kullantuplaus epäonnistui surkeasti, vaikka hän käytti väkeviä ja mystisiä aineita. Ehkä se johtui siitä, että hän käytti retiisiöljyn sijasta sianihraa.Lopputuloksena Úrsulan perintö juuttui padan pohjalle epämääräiseksi möykyksi. Úrsula yritti nostattaa kiukkua mustalaisia kohtaan, turhaan. Kun he palasivat musiikillaan metelöiden, Melquíades esitteli tekohampaitaan. Kyläläisille se näyttäytyi pelottavana taikuutena.     

fuente/lähde:Netin hauskimmat
On olemassa oikeakin tapa tuplailla rahojansa. Sitä kutsutaan pyramidihuijaukseksi. Tosin siinäkin useimmille käy kuten Joselle. Sivulla viitataan nazianzilaisten keksintöön, vaikka ei ole tiedossa, että tekohampaita olisi siellä keksitty. Etruskeilla oli käytössä jonkinlaisia 700 e.a.a., mutta nykyaikainen hammasproteesi kehiteltiin vasta 1700-luvun lopulla. Luultavasti (ainakin espanjankielinen laitos vihjaa niin) Gregorius Nazianzilaiseen.
siinä viitataan kolminaisuusopin kehittäjään ja yhteen kreikkalaiskatolisen opin tärkeimpään hahmoon:

No hay comentarios.:

Publicar un comentario